My showroom.

Hej, och hejdå. Nu så drar jag till my showroom och börjar blogga där med min bäääästis Johanna :* Najjsaaat juuu :D Så om ni gillade min blogg och vill ha hästar #2 så ska ni besöka www.dressyrryttarna.myshowroom.se !


Ha det bra och jag hoppas att vi ses däär ♥


K R A M  &  P U S S ! ♥

Please, give me a break.

Hej!


Äntligen så är plugget slut för idag så man får lite fritid :) Johanna kommer hit om typ en kvart så det är ju najjsat! (Y)


Men nu så måsrte jag dra, herråå ♥


Awesome.

Hello! :)



Tänkte bara berätta lite om idag, eftersom dan har varit  awesome!


Först så var jag i skolan och sådär,  as u know ;)

Sen så gick jag, Maja, Emelie och Valter till stan. :) Vi gick till hemköp (hehe) Åhlens och donken ;) Bara för att jag var hungrig, mmm. Nemen det var väl trevliit =)


Sen så vare Odette som gällde :) Åkte dit och fixa te henne, becca red och sen red jag och det gick.. AWESOME! :D Min fina lilla ponnii ♥ Hon va sjuuktbra idah med mej och jag e en sån nööjjd cheey för det (Y) Det börjar bli bra nu så jag är gladiiis ♥


Nu så ska jag med ett glatt humör ta och läsa lite för att sedan fall in i en lycklig sömn.


Sovgååååttt zzzzzzzz.........

:'(



Hej! Det här är jätte viktigt att det går runt till de flesta. Så ni kanske kan hjälpa? På facebook ligger nu en bild ute på två killar som pekar finger och samtidig stryper en liten hund. Bilden är hemsk, och vi ska nu hjälpas åt att leta upp dessa killar! Lägg ut den på eran blogg och så fråga om det är någon som vet vem dom är. Det är grovt djurplågeri!
:'(


Flumm.

Hejhej!


Har precis ätit en supermiddag med familj, mysmys. Mamma är världensbästa på att laga mat ♥


Men det var inte det inlägget skulle handla om. Men jag läste igenom några av mina inlägg, och guud vad flummig jag va ! Haha, jag skrev hela tiden saker som ''amaaaaazzziiing'' och ''åå värsta amerikanen'' och ''Stop say that Emma!''


Överdrivet ? Kanske något, hehe.


Men jag vill inte att min blogg ska vara så himla flummig och handla en massa om mej, jag vill att den ska handla om oss, Odette & jag ♥ Jag vill att min blogg ska vara mer seriös och ambitiös, och handla om min uttveckling som ryttare, mina mål m.m. För jag vill bli en duktig tävlingsryttare, och jag vill satsa på ridsporten när jag blir äldre (jobba med hästar) och det är lite mer sådana saker jag vill skriva om, endast hästar liksom. Jag vill ha en blogg som den här:http://dressyrfokus.blogg.se/ 


Jag känner Lisa som har bloggen och tycker att den är väldigt rolig att läsa, dels för att det är duktiga ryttare och att den handlar om dressyr, och dels för att den har mycket variation, sånt gillar jag :)




Vad tycker ni, tänkte jag lite smart eller tycker ni bara att det låter trååkigt ? 

Hat.

Jag hatar rent ut sagt djurplågeri, det är det värsta som finns! Det är bara sjuka männiksor som håller på med sånt, dom människorna ska man inte behandla lika, för dom har gjort fel, jättefel. Dom ska inte få någon respekt alls efter det dom gjort, för dom förtjänar inte det. Jag blir så fruktansvärt arg när jag tänker på sådana hemska idioter, kan dom intye barra gå och skjuta sej själva, ingen vill ha dom kvar på jorden, eller dte skulle vara bättre om dom blev plågade till döds, så dom skulle förstå vad dom gjort. Men det gör dom säkert inte, för dom är helt dumma i huvudet.


Fårlåt för dett ainlägg, men det är hemskt med djurplågeri, djuren ska ha respekt och man ska inte slå dom! kan inte folk bara fatta det. 


Läs det här, spå färstår ni, obs, texten är mycket känslig.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13705190.ab 


:'( Stackare, idiot, vrf gör man sådant. Det här förstörde verkligen min dag.

RSS 2.0