Little dirty girl.

Hejhopp!


Nu så är jag hemma efter ett ridpass på 4H :) Kulkul.

Ville var fin som vanligt :) Jag förväntade mig att han skulle det ;)  Sötiponninn ♥ 


Efter 4H svängde jag och Becca förbi Odette och kolla till henne. Becca var för trött för att rida och det var så sent. Så hon fick vila, men det är min prinsessa värd, tycker jag! 


Nu blir det att hoppa in i duschen och sedan att kolla på T:V ;) Hej latis! ;D


Puss på mulen! ♥






Yellow.

Hej.


Jag är lite nedstämd eftersom det varit en jobbig dag för mig. 


Eftersom jag är som jag är idag så kände jag att jag vill pigga upp mig själv, och er, igenom att fota lite härliga bilder, som piggar upp.


 

 


Världens bästa häst! :D

Åhh, Odette är världens bästaaaa :D Jag älskar henne, min fina ponnyyy ♥


Hon var världens bästa att hoppa idag och hoppade allting, utan att tveka! :) Perfekt inför tävlingen på söndag! :)


Jag är så glad, för jag känner verkligen  att Odette håller på att förändras, och det är posetivt alltså! :) 


Hon var verkligen bäst idag, och hoppade såå braaa :) 


Nu måste jag sticka, men vi sees! 


Hasta luego! 
 

Hoppa!

Hejbloggen!


Tänkte bara säga att jag ska hoppa idag, ifall ni lixåm skulle tycka att det är intressant ;) 

Nejmen det blir att hoppa för Becca. Funniefunnie! :D Var ju ett tag sedan nu vetuu.

Om ni har tur så blir det bilder på oss ;)


Ohh´lalalalala, ;D


Nejnu blire att sticka ;)


Hasta luego!

Pippi.

♥ Hallå läsare! ♥


Nu så är det dags att få se den NYA SNYGGA PIPPItröjan! :D Wihoooooooooooooooooooooo!


Skit i mej, stirra på TRÖJAN istället, den är much finare! ♥


Dagens outfit för övrigt också :) Naaajjs! (Y) 

// Pippitröja: Ginatricot // Jeansleggings: Kappahl // Vitt linne som ni inte ser: H&M //


Känner mej för övrigt stolt över att spontant blandat ihop en outfit som klädesplaggen är från olika ställen. Coolt. :D

Tack så mycket!

Tack skolan! Jag ska få börja 75 min senare imorgon eftersom min lärare inte kunde ha Hu på morgonen ;) Bääst???????  Jo, jooo!! Så jag börjar inte förrän 9.35. ♥


Tackareee :)


Det kommer verkligen göra min dag ;) Imorgon blir det ny tröja på också! Snygg pippitröja från Gina vettuuu ;)


Bild imornn?? Blir väl braa? :D


Apråpå ingenting, jag kommer inte blogga så jätte mycket nu. Jag vill bara skriva inlägg som har mening, t.e.x om jag har nya kläder, som jag bara MÅSTE visa ;) Eller lite nya grejjs till rummet. Eller om tävlingar med Odette, lyckade ridpass med Odette och sådant där :) Men ROLIGA och MENINGSFULLA grejjer snackar jag om. Inte bara typ: Idag var jag i skolan, sen red Becca, hon gick fint. Hejdå. '' 


Hur tråkigt som heeelst :P Nejnu blire sängen, puusss från en glad chejj! ♥ 

One day.

Hej! :D¨


Idag så har det varit en ganska effektiv dag, känner jag! :) Alltid kul med sånna dagar ;)


Varför har dagen varit så effektiv dåå ?? Jo, jag har först varit ganska seg på morgonen. Men efter att suttit vid datorn i nån timma och spelat ''Mitt djursjukhus i Australien.'' så har jag städaat hela mitt rum. Inte bara plockat lite utan storstädat. Typ tagit fram dammvippan så barakommer fram typ en gång om året. Dammsugit varenda vrå ;) Förutom smådjurensbur, men det ska jag fixa imorgon. Jag måste bara ta hem halm från stallet. Okej, för mycket information ;P




Nejnu får jagg väl ta och sova, ska ju hjälpa 4H imorgon med en grej :)


Natti, natti ♥

Hemma från skolan :(

hejbloggen! Idag så är jag ännu förkyldare och sjukare så jag stannade hemma. Jobbigt att missa spanska förhöret men det blir väl på måndag istället :/ Idag har jag i princip bara legat i sängen och varit sjuk. Spelat lite Starshine också, hehe :) Men annars så är det typ ingenting som har blivit gjort.



Värdelöst.


nejnu ska jag snora vidare. Kram.

Hiss vs. Diss!

Hej, känner att det är dags att hissa och dissa lite nu, så herr we goo!


 


För att min sadel är lagad och att jag har köpt ett sadelöverdrag! :) Haha, kan visa bild imorgon ? :)


 

Till hjälptyglar. Jag vet att jag red med det förut. Men jag gör inte det längre, eftersom det bara döljer problemet. Om man ska rida med hjälptygel tycker jag att man ska göra det när man rider för tränare. Min åsikt bara.



Peace out (Y)

:/

Hej bloggeen :)


Idag så har dagen inte varit så speciell, och jag änner att jag inte har utnyttjat den till fullo. Aja, blir väl att spela hästspel ikv och dår är man väl på topp sen, haha :P



Nejmen för det första så var skolan DRYG idag och allt gick bara segt och var jobbigt. Tråkväder. Jag har blivit sjuk. Och jag har int eirdit något idag. Becca red.


Aja, en bra sak idag är att jag blev kallad över ambitös. Bara för att jag putsade mer en en gång i månaden, av min blivande ridlärare. trevlans! :D Najjjsss :) Nej, nu ska jag vara lite mer posetiv. :) Life will be better then! :-)

Imorgon är det iaf fredag, så sjuktsköönt :)!!!!! Har verkligen längtat efter helgen så det blir bara föör naaajjjjsss :D :D =)


Pusse på eree :) <3

Bästa plagget i garderoben just nu! :)

Börjar den nya modetiden här på bloggen med en bild på bästa plagget i garderoben just nu. Och just nu betyder av dom som är rena och hänger i garderoben :)





Enkel skjorta med härliga vita ränder och i ljusblått Madicken tyg! :) 


Om plagget:

Köpt? för ungefär i månad sedan kan jag tro?
Var? H&M på stan :)
Pris: 149 spänn på barnavdelningen :)

Skolan = -.-

Hej!


Nu ska jag vara lite tråkig och klaga på skolan. men s e r i ö s t ! Det är ju skitjobbigt med alla läxor! Och jag ska liksom gå i skolan i 7 år till! :O Jag är redan skoltrött. Usch. I början så var jag typ sähär att jag typ bara Jaaa, vad kul och börja i en ny skola typ. Men nu så bara, snälla, kan vi inte få typ håltimmar istället, haha ;) Jag är inte så i mot att typ behöva vara i skolan, men att ha lektioner?! Det är så sjukt tråkig! :P Vi typ jobbar hela tiden i skolan och har typ raster på 10 min! Vi går i skolan i typ 7 h ;( Så joobbigt. Förlåt katarinaskolan, men that's it!



Nu så ska jag gå och lägga mej så att man orkar upp till skolan imorgon :P Eller förresten, ska ju plugga! :P

Hemma från mötet ;)

Hello people!





Nu så är jag hemma från det stora mötet med högre makter. Äsch, skojjar bara. Men jag och Johanna har varit på 4H för att gå på ett jobbmöte :) Kul,kul :D Nu så är det i allafall bestämt att jag ska vara hjälpledare på torsdagar och Johanna ska vara hjälpledare på måndagar :) Synd att vi inte fick var atillsammans, men vi kommer antagligen att ha en egen knattegrupp nästa termin. Tänk er, jag och Johanna som värsta ridlärarna! ;-) Kul tanke.. :-D Nejmen det blir väl kalas om vi börjar jobba? :D Haha, min grupp kommer vara bääst! :D Kuuul vaaaaa?? Nejmen så bliree.


Nejnu ska jag ta och logga ut härifrån och chatta meed Johanna? :) Kramen :D


En till! :D

Hel bloggen!


Nu så ska ni få höra en riktigt,riktigt rolig grej, Johanna ska börja blogga här!  Kul? Javisst! :D Ny header kommer imom kort och jag ska fixa en massa :D Men jag vill också påpeka en sak. På den här bloggen kommer det BARA vara jag och Johanna som kommer blogga på. Ingen mer, och ingen annan.




Nu vet ni det. Hennes presentation kommer upp snart, och jag ska ändra lite på presentationen. :)





Peace out. (Ps, var snälla mot henne!)

Byta?

Hejigen! :) Jag går rakt på sak, tycker ni att jag ska byta kategorier på bloggen, typ sluta blogga om inredning och börja blogga om kläder? Typ dagens outfit och sånna där grejjer ? :P Skulle själv tycka att det är mkt roligar ;) Men komigen dåå, kommentera, annars bestämmer jag och inredningen försvinner. Eller gillade ni när jag skrev om det? Berätta.



Btw, om jag byter kategorier kommer det en ny heder. Och jag kommer ändra i min presentation :P Aja, heerrråååå

Kommit hem nu :)

Hejhej! Nu är jag hemma igen! Vid fyra sticker jag till stallet och gör iordning Odette eftersom Becca ska rida :) Ikv så blir det bara att ta det lugnt :) Kanske träffa Felicia? ♥ Aja, nu vet ni vad jag göör idag,haha :)

Becca har ridit!

Hejhopp! Sjuktnajjs dag har det varit :D Tyvärr har jag inte träffat morfar någonting :( Men det blir väl imorrn kanske? :) Dan började med att jag skulle ut & fixa Odette eftersom Becca skulle rida :) Fixade Odette tsm med Becca och sedan hoppa Becca upp! Odette gick fint idag :D Fina bästa häst! ♥ Odette börjar bli så sjukt bra tycker jag. Okej, nu ska jag inte överdriva men hon håller på att bli bra, riktigt bra =) När Becca ridit klart så fixade jag lite med Odette & sen så åkte jag till 4H. Väl på 4H mötte jag Becca o Gabbi och dom skulle rida Donna och leda Pyran :)



Eftersom Becca red Odette så kunde ju jag inte rida henne. Så jag red Ville på 4H istället :) Ville var stressad i början, men ändå ganska kvick i hjälperna vilket på sätt och vis var bra. När jag gjort några övergångar blev han istället lugn, längde på steget och tuggade på bettet. Han var verkligen helt ok att rida, super på slutet :D Så jag är riktigt nöjd. Kommer rida honom den här veckan, och då kommer det säkert att gå ännu bättre :)

Johanna kom oxå på slutet och vi två hjälpte till på ett barnkalas på 4H :) Vi hade ponnyridning,haha :D


Skojjig dag, med andra ord !



Nej nu är klockan för mycket, nattinatt !


Wirituos - Wirre.

Hej! Här kommer lite bilder på min första foderponny som heter Wirre. En liten shettis :D Jag rider honom fortfarande, ibland, fetrsom han står på 4H :) Här får ni se den lilla sötisen.


Wirre & jag :)
Wirre när han var rakad och slimad.
Wirre 2009 eller i början på 2010 :)
Wirre på tävling ♥


Visst har jag haft fina hästar? ♥ Jag älskar er alla, mina älsklingar, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta, och på bild för den delen :)

Inte lika många.

Hej! Jag orkar inte ladda upp SÅ mycket inlägg som jag lovade, så ni får nöja er med detta inlägg + ett till innan jag lägger mej.




Nu lite grann om dagen :) Idag så vaknade jag rätt sent, typ 10  (:o)  och hade då lite bråttom eftersom jag skulle till stallet klockan 11. Så jag ändrade tid till halv 12 istället och väl i stallet fikade vi en massa eftersom Tova fyllde ¨år :) Grattis,grattis! :D När vi fikat gick vi till Odettes hage och hämtade in Odette o Mynta. Sedan fixade vi med hästarna och sedan red vi in ridhuset+. Becca har ju ridit Odette två dagar i rad nu, så jag skulle bara skritta henne idag på lite halv lång tygel sådär. Så att allt liksom skunker in. Man får göra lite som med unghästar när man lär Odette. Tränar en dag, låter henne ta det lungt en dag så hon lär sig något. Annars så blir det för mycket i huvudet på henne.


Imorgon ska jag till stallet vid 10. Becca ska rida henne igen :) Blir säkert bra, hon får ju ett nyputsat träns och allt på sej :D Putsade nämligen idag =)


Nu till en helt annan grej, ni har ju aldrig sett Bino, tror jag. Min förra foderponny alltså. :) Hon var helt underbar, fast hon hade sina dagar, som alla andra hästar. :) Nej nu tycker jag att ni ska få se en bild på henne :) Min finoBino ♥


Bino, min älskling :)
Ursäkta mina skänklar,haha. Men visst är hon fin? :)

Sötnos dåå. ♥


I nästa inlägg kommer ni få se min första foderponny, lille Wirre :) Missa inte!

Hästtest! Lånat från www.ponniungarna.blogg.se

Har du/har du haft en ..
Egen häst? Jaa :)
Foderhäst? Har haft 2, Bino och Wirre :)
Medryttarhäst? Flera stycken ;)
Sköthäst? Japp, på Lagga.

Din häst/favorithäst 
Namn:Odette van de Heimeriete ♥  
Färg: Tigrerad. 
Ras: Appalosa.
Bästa bus: Gå ut ur boxen när jag inte har stängt den ordentligt ;)
Ålder: 12år. (Född 1999)
Bästa minne med: Första felfria hopptävlingen :)
Sämsta minne med: När Odette fastnade i en tråd som låg i en hage när jag var ute och red. Hon blev rädd och galopperade iväg och jag åkte i backen och hon råkade trampa på mej :/ Men ingen blev allvarligt skadad så det var ingen fara :) 
Har du tävlat, och isåfall i vilken gren?: 4 hopptävlingar och en brukstävling.
Hur ser din grimma till hästen ut: Just nu har jag en blå,röd och vit randig grimma på henne :)Hur ser sadeln ut? Den är svart, allround mot hopp.
Tränset? Jag använder just nu ett svart träns med achennosgrimma.
Bett? Jag har två bett men rider just nu på ett tredelat eggbett med fasta ringar. Det andra bettet är ett väldigt tjockt tredelat bett.
Hur stor är hästen? 142cm :)


Favorit
Ras? Shetlandsponny! ♥
Färg på häst? Mörkbrun med samma färg på man och svans :) Och tigrerad på westernhästar :)
Gångart? Galopp, fast det är lättast att jobba i trav, och skritt är skönast att rida i.  
Ridskola? Lagga såklart!
Häst/ponny? Odette ♥

Mocka/fylla höpåsar? Mocka
Stegra/bocka? Bocka 
Barbackagalopp över ett sommarfält eller ett snöfält? Snöfält.
Stor häst/ponny? Ponny!!! :D 
Hjälm med ventilation/hjälm utan? Med, blir såå varmt annars.
Ridskor/ridstövlar? Ridstövlar.
Hjälm/väst? Hjälm. 
Sporrar/spö? Sporrar.
Rida själv/rida i grupp? Rida själv,helt klart!  
Hoppning/dressyr? Oftast hoppning eftersom Odette är lite jobbig i dressyren.
Pessoa/hack? Jag har aldrig ridit på hackamore, så jag tar pessoa, om man har det på mittersta hålet. Då blir det som ett helt vanligt tredelat och är inte så skarpt.

Hur många … har du?
Ridbyxor: 5, och 1 par vita ridbyxor.
Hjälmar: 3, fast 2 är trasiga.
Säkerhetsvästar: 1. 
Ridskor: 3 st (?)
Ridstövlar: 1 par.
Ridspön: 4 som jag vet.
Sporrar: 2 par.
Ridstrumpor: Mååånga! ;) 
Kavajer: 1.

Hur många har du/din häst?

Schabrak: Minst 10.

Sadel: 2, fast använder bara 1.
Träns: 2.
Benskydd: 4 framskydd & 3 bakskydd.
Grimmor: 4 (?)
Skor: 4?? Haha.

Tävlingar!

Har du tävlat i hoppning? Japp :)
Har du tävlat i dressyr?  Ja.
Har du tävlat i fälttävlan? Nej, men jag är sugen på en typ ''pay n jump'' med fälttävlan. 
Har du tävlat i galopp? Nej.
Har du tävlat i en annan gren? Japp, bruks och käpphästhoppning,haha :)
Har du ett par vita ridbyxor? Ja 
Har du en tävlingskavaj? Ja
Har du en tävlingsskjorta? Ja
Har du ett vitt schabrak? Nej :/
Har du vita benlindor? Ja
Har du en blå/gulrosett? Japp! 
Har du en blå rosett? Ja.
Har du en gul rosett? Nej.
Har du en röd rosett? Jao.
Har du en grön rosett? Nej.
Har du en vit rosett? Ja
Har du en clear round rosett? Oja.
Har du en annan sorts rosett? Ja, flera olika.


Kan du..?
Knoppa? Någorlunda, ja.
Göra inbakad svansfläta? Jaaa. 
Sadla? Jadåå ;)
Tränsa? Ja
Sätta på ett täcke? Ja
Kratsa hovarna? Ja
Rykta? Ja
Hjälpa en häst att gå i form? Ibland.
Hoppa en bana? Ja
Duscha en häst? Ja 

Har du?

Skrittat: Någon gång tror jag ;)
Travat: Ja
Galopperat: Ja
Hoppat: Ja
Ridit en häst i form?Ja.
Haft gymkhana? Ja
Lekar till häst: Ja
Galopperat barbacka över ett sommarfält: Ja! :D 
Hoppat barbacka: Ja
Stått på en häst: Ja,haha.
Ramlat av: Ja 
Suttit i damsadel: Ja
Travat i damsadel: Ja 
Galopperat i damsadel: Det har jag säkert.
Suttit bak och fram på en häst: Ja
Suttit på en stegrande häst: Ja
Suttit på en bockande häst: Ja
Suttit på en skenande häst: Ja
Ridit ut i grupp: Ja
Ridit ut själv: Ja
Stött på ett vilt djur när du varit ute och ridit: Ja
Ridit kadrilj: ja
Varit med på en show/uppvisning ridandes till häst: ja
Varit med på en kadriljuppvisning? Ja

Har du ridit en
Arab? Kanske, kommer inte ihåg.
Shettis? J, måånga gånger :D
Ardenner: Nepp.
Connemara: Vet inte.
Korsning: Ja
Svensk ridponny: Ja
Gotlandsruss: Japp :D
Falabella: Nej :P
a-ponny? Ja
b-ponny? Ja
c-ponny? Ja
d-ponny? Ja
storhäst? Ja 


Äger du en/ett ..
Pälsglans: Ja 
Hovolja/hovfett: Ja.
Flätgelé: Ja, om jag inte har kastat det.
Torrschampo: Ja. 
Hästschampo: Ja
Ryktsten: Ja
Rotborste: ja
Ryktborste: Ja
Ryktskrapa: Ja
Hovkrats: Ja
Mankam: Ja
Svansborste: Ja
Massageborste: Nej.

Från FB, kopiera!

Du ser någon slå en liten valp med ett basebollträ.
97% Skriker "SLUTA!!"
2% Skriker "FORTSÄTT!"
1% tar baseboll-träet och Smäller till idioten o sen tar valpen till veterinären!
Sätt det här på din status om du är den där 1%

42.

Hej bloggen! Vetdu? Du har fått 42 inlägg publicerade sammanlagt! :O Helt sjukt ju. På en månad! Tycker att jag har varit duktig med uppdateringen faktiskt, tycker inte du? ;-) Det är faktiskt väldigt roligt att blogga, och nästan månad ska det bannemej bli 50 inlägg! Det blir bara 8 inlägg till,men ändå. Vetni vad det betyder att jag har publicerat 42 inlägg på en månad? Jo, att jag har i genomsnitt skrivit 2 inlägg om dan, typ ;P Bra jobbat Emma. Nejnu ska jag fira med lite choklad. Trevligt? Javisst!


K  r  a  a  m  !  : D

Grattis i efterskott :D

Hej käraste blogg, grattis i efterskott, du fyllde ju 1 månad igår! :) Det firar vi igenom att köra 10 inlägg ikväll :) Kul vaa? :)


Kolla ikväll!


Bra dag :)

Hej bloggen!


Jag är lite dålig på just rubriker så jag tar 2 korta och gotta ord, bra & dag. (Och en smiley då,men det gills inte..) Det har faktiskt varit en bra dag, fast jag har lite dåligt samvete :/ Jag har inte ringt och pratat med morfar någonting, och det känns lite, elakt. Skulle ringt honom igår, men jag glömmer. Jag har haft så mycket annat att göra. Men imorgon ska jag bjuda hem honom på fika :-) Det blir väl trevlans ? :)


Okej, nu blir du väl otålig ? Du vill ju såklart att jag ska berätta för dej varför min dag har varit så bra! Jo, det var kul i skolan, vi fick god mat och vi hade spanska för första gången =) Det var vääldigt kul (jag är inte ironsik) och jag ska lära mej att säga en mening tills på fredag. Not so hard ;) Är ju ett snille ;P Efter skolan cyklade jag hem en stund och sedan skjutsade mamma mej till stallet :D Becca red Odette idag igen och hon var bättre idag :D Gudva kul asså, snart blir vi bääst, tillsammans! Fast på slutet tröttnade hon, och bara tog upp huvudet, men Becca avslutade när hon gick bra så alla är nöjda & glada. Hon har för övrigt fått ett nytt bett, vilket är najjs eftersom hennes gamla var så tjockt att hon typ inte märkte något och man fick dra onödigt mycket i henne. Men nu är det bekymret löst! Nejnu är klockan på tok för mycket så nu blir det att dra över till sängen ett tag.


Godnatt Odette ♥

På väg uppåt.

Hejhopp bloggen! 


Har tyvärr inte blivit så mycket bloggning, men jag har ju börjat på en ny skola och allt och sedan så har jag ju varit mycket i stallet och med min älskling Odette ♥ Bääässst :) Idag red Becca Odette och jag tyckte att det såg bra ut. Men när jag frågade Becca sa hon att hon gick bakom hand, men några gånger gick hon bra sa hon så Becca är nog nöjd med henne ändå. Min fiiinaaa. För er som inte hänger med så är Becca min ridlärare och hon kommer rida Odette ett tag är planen. Jag har haft lite problem med Odette eftersom hon inte jobbar ordentligt och inte har så mycket ''bra'' muskler och mycket underhalsmuskler :/ Men det ska vi jobba bort! Mitt mål är att hon ska gå rätt, och det kommer att hända. Jag vill ju gärna ställa upp i en dressyrtävling, men jag väntar till tidigast i vår. Med lokala i allafall. Jag vill inte skynda mej. Jag kommer ha Odette i 6 år. Minst! Så varför stressa? Jag har all tid i världen! :) Därför är jag lycklig. ♥

Ny skola och shopping!

Hejhopp bloggen!


Idag har varit en rolig dag, jag har nämligen först hoppat och sedan gått på stan med några av dom bästa :) Trevlans vaaa?? Tycker jag vartfall ;-) Hoppningen gick superbra och hon var bara bäst (fast det är hon ju alltid iof ;) och vi hoppade lite kluriga banor ;) Tova & Mickan hoppade också,och jag tror att båda blev riktigt nöjda :) Såg trevligt ut i allafall :-) Efter att vi tagit hand om våra små ponnisar så kom Alexandra och snälle morfar skjutsade alla oss 4 till stan :D Var ju där igår, men idag hade jag inte med mig så mycket pengar så det blev typ lunch, en liter jordgubbar och lite smågrejjs som inte var så nödvändigt ;) Förlååt. Vi strosade runt på stan typ hela dan och det var bara fööör skönt. Ingen tid att pass, inget! Jag sruntar i att fota grejjerna jag köpte igår,det blir för drygt. Och rätt töntigt :s Suddet och tavelhängarna som jag köpte idag tänker jag inte heller lägga ner en massa tid på att fota :P Såryyyy men så är det faktiskt. Det är liksom lääget. ;-) Däremot kan jag tänka mej att fota en liten plåtburk jag köpte idag med Elvis Presley på ;D Men det får bli imorgon tror jjag. För innan jag ska lägga mig ska jag roa mej med att städa smådjurens bur. Roooligt! :D


Nejnu ska jag gå och ta bort bajs och sedan ska jag fixa kläder till imorgon och oroa mej för att börja i ny skola. Trevlig kväll själv! :D

Svar till Anonym.

Anonym om Resultat från SM 13/8.:
Kul att det går bra för er ! :)


Svar: Ja,det är jättekul :) Tack så jätte mycket för din kommentar, sånt är alltid kul att få :)

//Emma :)

Ner på stan :)

Helluu! :)



Mamma ringde nyss och sa att jag skulle komma till hennes jobb och sen så ska vi ner på stan och fixa in för skolan och sånt ;) Blir kanske ett par snygga mörkblåa chinos som jag tittat ut :D Hoppas!



För övrigt så ska jag till bäästis ikväll :) Odette såklart ♥  Jag tänkte rida på utebanan och träna lite bruks. Blir nog backning bara ;) Jag orkar kanske inte släpa fram en massa skit att träna på. Imorgon så blir det ett ordentligt hopp-pass med Mickan och kanske Tova vilket blir jäättekul :) Var ju ett tag sedan jag hoppade ordentligt :/ P men det ska det ändras på ;) 


Nejnu måste jag cykla ner, pussheej ♥



 Jag i egen hög person som ler ett fånigt smile. (Jag ler inte så i vanliga fall, hoppas jag :O)


Resultat från SM 13/8.

Hej bloggen! Och hej alla läsare! :)



Jo några vet så tävlade jag SM i helgen i Sätila. (Göteborg) Jag reprenseterade Uppland i den något ovanliga grenen bruks. Bruks handlar främst om samspelet mellan häst och ryttare, som tillsamman ska bli ett. Det handlar också mycket om precision, eftersom det är mycket finlir när man ska genom ca 40cm breda portar i trav. Eller när man ska vända i en liten ruta och komma in- och ut genom ca 40cm portar. Sedan ska ju hästen över lydnadshinder m.m . Odette var i allafall jätteduktig :D Min fina ponny ♥ Vi blev helt uteslutna på två moment. Backningen & lydnadshindret som var i form av ett övergångställe. Det var helläskigt tyckte hon. På backningen kom det en brons och bet henne under magen så hon stog och sparkade mot magen och var väldigt irriterad. Då sa funktionären som stog vid hindret att jag skulle gå vidare. Tyvärr. Juste, vi blev uteslutna på halten i nedförsbacken också. Fast det glömde fuktionären att skriva, så jag fick inga straffpoäng för det ;D Tillbaks til,l halten. Jag gjorde halv halter innan, men hon bara tog tag i bettet och gick igenom. lite synd,men hon var duktig ändå :) Vi slutade på 14 plats, vilket inte var jättebra, men jag är jättenöjd i allafall, ett tag efter i allafall. Då kändes det inte jätteskoj. Men det var vårt första SM, och att bara ha kommit till SM känns bra. Jättebra faktiskt. jag är stolt över både Bino och Odette, Bino som kvalade in mej till SM och Odette som jag red under SM:et. Tack, värdensbästaste hästar! ♥ Jag kommer ladda över någon bild från SM:et om mamma eller pappa har förmått sig att fota. Annars filmade dom nog bara :P Jaja, det får bli en överrsakning!



SM:et var i allafall en av dom roligaste sakkerna ag gjort i mitt liv. Jag hoppas innerligt att jag får uppleva samma sak igen :-) Gärna lite närmare bara, hehe ;)

Pussheej! ♥

Svar till Anonym.

Anonym om Hemma från Pärlby. :(:
ska du tävla sm ? i så fall viklen klass ? :D


Svar: Ja, jag ska tävla SM. Eller jag har kommit hem nu men jag har gjort det :) Jag tävlade SM i bruks, en ganska ovanlig gren inom hästsporten som jag kvalade till förra året. Jag ska kvala i september iår igen. :)  Tack så jätte mycket för kommentaren :) // Emma 


Pussheej ♥


 


My window.

Hej! Som jag lovat så ska ni få se lite härliga inredningsbilder, och även lite tips. Så, varsågoda :)


Mitt fönster går i vitt, vilket är både fräsch och snyggt enligt mej.  Dock inte helt kritvitt, tycker det nästan kan bli lite ''bländande'' då. Sedan så har vi ju den lite gammaldagsskrivna texten. Grymtsnyggt, älskar det! 

Älska lyktor! ♥ 
                                

Mitt tips är helt enkelt att ha mycket ljusa färger i rummet och lyktor i fönstret. Gärna texter på gardiner m.m :)


Pussheej! ♥



Har kommit hem nu. :-)

Nu så är jag hemma, bloggar om en halvtimme eller så igen så får ni se dagens inköp :) Ni får enjojja er med denna otroliga build så länge.  


Töntig bild dock,men ändå. Jag är på det viset. Sådetså.  

Karlssons idag dååå ;D

Hejhopp bloggeeeen :) Idag så blire Karlssons, såå kuul :D Visar grejjs sen,om det blir något. *Hoppas*



Annars vill jag bara säga att det kommer komma lite inredningsinlägg snart,ska bara fota först ;) Men iaf så vet ni det nuu.


Anledningen till attg det inte blivit så mycket inredning är för att jag inte har haft tid till att göra ''bra'' inredningsinlägg. Vill inte skriva typ: Skynda fynda, Ikea har rea!!!! Liksom,är juu inte såå kuul ;P


Då vet ni det,men slänger kanske in något om heminredning ikv,håll koll vid 9 tidn är det senast uppe :)


puussseeeeheeejjjeee! ♥

Hemma från Pärlby. :(

Hejbloggen!

Nu har du varit lite froozzee ett tag,men nu så är jag tillbaka,bloggsugen och allt ;)


Ridlägret var helt underbart kul, amazzzzing, störtskönt osv... :D


Längtar redan till nästa år!!

Jag kommer ladda upp bilder från kameran så kommer ni få se hur underbart jag haft det!



Nu taggar jag inför SM nästa helg,kommer bli jättekuul! Letar för övrigt efter lite andra tävlingar också,har ju bara Göteborg inbokat vettu ;) Nu blire att leta vidare och sedan kanske man ska pallra sig ut till stallet? Blir väl kanske lite barbacka i ridhuset när det regnar och så. Inte så mysigt att hämta henne,men ändå, alltid kul att träffa min lilla gulliegriiis! ♥ Tar med systemen också,så får ni se min loveeeee ;DDD

Så förväntansfull.

Hejhopp!


åhh,är så.sjukt.taggad. !!!!! Kommer bli helt amazing. Jag känner det på mej. Nu är all packning packad, Odettes saker inpackade i bilen så imorgon är det bara att hämta henne i hagen,fodra hästarna fixa med Odettes mugg,borsta kolla hovar och sätta på benskydden. Låter som många moment,men det tar säkert högt en halvtimma. 

Den ända joooobbiga är att gå upp så tidigt, I mean, kvart i fem! :O  Aja, nu så måste jag lägga mig så att jag får sova åtminstånde en timme,haha. Nejmen det blir väl i 5,5 h iaf. Typ halva tiden man ska sova egentligen.

Sussa söt nu!


Pussheej ♥

Snygga ekipaget ;)

Benlindorna köpte jag idag på Granngården & schabraket köpte jag på Falsterbo horseshow i år. 

Köpte även sporremar i läder.
En helt vanlig rotborste som var på REA. Min gamla börjar bli lite sliten också..


Det var det som jag köpte idag :D Nejnu ska jag dra till stallet igen och packa det sista till Odette sedan ska jag packa ridgrejjor till mig själv och därefter blir det sängen vid 9. Ska ju upp vid halv fem så.


Pussheej! ♥

Rosa benlindor!

Åhh,vetni en underbar grejj?? Jo,idag så åkte jag och mamma till Granngården och då hittade vi rosa lindor!!!!


Så underbartawesomegrymtsnyggt med rosalindor assååå. Jag döör. Ni får se bild snart på dom + lite andra grejjor jag köpte. Sakerna jag köpte igår är dock i stallet,så dom kommer ni få se på mina outfitsbilder från Pärlby. Jag ska be någon fota så att jag kan visa er alla mina scchhnygga stilar :D 


Puussheej :)

RSS 2.0