Shoppade ju!

Heejhoopp bloggen! 


Var ju på Hööks idag och shoppade loss lite grann ;) Ni får kanske se grejjerna imorgon,om jag hinner.' 

Snart ska jag lägga mig, hovslagaren kommer vid 9 imorgon. :)  



Pusshejj. ♥ 





Snart så blir min blogg snyggare än snyggast!

Min blogg har varit så ful och tråkig så nu var det dags att ändra på det! :)  Min kära söta vän Nelly håller på och fixar till bloggen så att den blir lite trevligare för era ögon. Omtänksamt av Nellsan va??? ♥♥♥♥ Nu så är jag REJÄLT taggad för Pärlby och längtar något otroligt :) D e t  k o m m e r  b l i  h e l t  a m a z i n g  ! 

Det ända som är drygt med det är och packa och påsa hö :P Jobbigt till tusen. J a j j a , ska man på ridläger så ska man ;-) 



Bråttom.

Nu så har jag bråttom. Ska hinna till hööks innan dom stänger och efter det blir det stallet ♥ Är grymmt sugen på att rida så det blir kul!! Men innan blir det att åka och hämta hö med mamma och pappa och Martina ;) Säkert heltdunderjobbigt. Men, det är ju nödvändigt :P


Nu ska jag alldeles strax sticka, pusshejj!!


:D

Packlista till Pärlby ridläger.

Tjohej. Jag ska ju på ridläger om en vecka! Så överdrivet kul! :D  Därför har jag gjort som mina bestfriends ;) Gjort en packlista: (Eller 2 för den delen ;)  


  
 Glömt något? Kommentera i sådanafall. 

 

Äntligen hemma. :)

Sådär,nu är jag äntligen hemma. Fast dagen har dock inte varit så hemsk. Helt okej faktiskt. Okejrå, den har varit superbra!! 


Höll bara på att ramla av,annars har det varit greeeat :D Efter lägret åkte jag med Gabbis och Beccan till lilla söt-Pyran ♥ Innan dom skulle ta ut henne i hagen igen la hon sig ner i gräset och somnade direkt. Sötnosen snakrade t.o.m ;D


Pappa åkte nyss för att handla, så snart blir det tacos. Lövelyyyyyyy! Efter det blir det dags att börja packa. Drar ju till Skaras sommarland imorgon efter lunch. Blir läger först =)


Puss på mulen ♥

Jag gör konstiga saker när jag är trött.

Detta är alltså just nu

Hiss vs. Diss!

Bara för att ni vill det,så har fixat ÄNNU snyggare hiss & diss skyltar. Unbelivible huh?? ;D 


 
För blå hästgrejjer! Såå snyggt!!! Ska jag visa några exempel på mina grejjor???? Jovisst vill ni det ;D

Man ser nästan bara rött på benskydden,men det är bara spännena som är röda resten av skyddet är marinblått och vitt =) Btw,saknar dom är bensydden något enormt skulle vara GRYMTsnyggt på Odette :/  

Blå outfit från en tävlingsträningen.



Blått nosludd.

Du fattar,det är bara gryyymt med blått. :DDDDDDDD


Nu till...

 

För detta aachenträns från Hööks. Gillar verkligen inte den helt tillplattade nosgrimman. Not my style liksom. Gillar uppfluffade dressyrnosgrimmor mest :) Men om ni har ett sådant träns,ta inte åt er. Det är ju jag som hissar o dissar och dom väljs efter min smak. Jag gillar persoligen inte detta träns,men det kan säkert se snyggt ut med en marinblå outfit till. Hihi ;D




.

Nu så känner jag bara så här: Beställa pizza, krypa ner i sängen, och mysa! Men,åt ju pizza i fredags,så jag får väl vänta någon vecka ;( Jag är helt. galet. trött.!  Unbeliveible. Nej nu ska jag ta och äta lite middag. Fast det lutar nästan mot att beställa från pizzerian. Åhh,jag är så onyttig!! Majgavdd............... nejnu får det vara nog. Det får bli anything else :P



jag kanske bloggar ikv. om jag orkar.

Läggdags.

Nu så är det alldeles strax läggdags för mig :) Jag ska ju upp vid 8 imorrn,och jag måste sova för att vara pigg tills dess. Nu känner jag mig faktiskt riktigt taggad för imorgon,kommer bli kul =) Synd att ingen jag känner kommer vara med :/ Jag får väl vara med Gabbis & Becca då,haha ;) Nej godnatt nu. Bloggar imorgon kväll!


Skickar mina tankar till Norge.

Det är helt fruktansvärt,att vanliga männsikor som inte gjort något ska få lida för detta.


Jag tänker på alla norskar som är drabbade. :'(



Jagkommerintepånågonrubrik

Hejhopp farrellalala!

Det där var töntigt.


Just nu känner jag mig så himla avslappnad och allt är så skönt. Vad jag längtat efter detta!

Att bara sitta vid skrivbordet med datornframför sig. Det är sommarlov det! Nej,det är det inte,men jag har faktiskt badat idag,och det är somrigt :)

Jag och Maya hade det bra på landet och det var kul. =)  


Ikväll åker jag över till 4H med Odette eftersom hon ska bo där under dagarna jag tränar bruks på ridlägret.


Innan hon åker dit ska jag longera henne för första gången. Jag är lite rädd,eftersom när jag longerade Bino var hon helt crazzy och inte lyssnade på ptrroooo. :/ Eller jag är inte direkt ''rädd'' eller jag är det. Över att något ska gå fel. Jag hoppas att Odette är bättre att longeras. Jag får ha på sadel så att jag kan sätta fast snodden.

Nej nu ska jag ta och göra något vettigare, typ städa ur min bokhylla och lägga småprylar i lådor. Efter det blir det lite vegitarisk lunch :D

Puss på mulen, Odette ♥

En för mycket.

Hejhopp alla glada & pigga! 

Jag är INTE pigg. -.- Jag och Johanna var så dumma att vi dygna. För er som inte vet vad det betyder: Man är uppe i över 24 h. Som om dun går upp 10 på morgionen ska du vara vaken till 10 på morgonen nästa dag. Väldigt jobbigt. Men vi har varit duktiga. Vi tog en springtur kvart över sex. Och var ute i hela 2 h :D Känner mig som en sportfåne. 


Fast jag måste erkänna att vid halv 10/ 10 tiden gick jag och la mig. Sedan sov jag till ett. Fick sova i 3h iaf :) Ikv ska ju Maya sova hos mig,och då kommer vi nog lägga oss vid 11 tiden. Sköniss 

Förresten, kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle till Mamsell K idag? Jag cyklade dit rund ett och var där i drygt en timma! Härlig affär. Vad blöev det för något då? Jag köpte faktiskt ingenting. Hittade inget fint :P Jag bara skojjar med er! =) Man kan ju inte gå till Mamsell utan att handla ;) Jag köpte iaf Bravo Kola, en gullig skylt där det stog: Hundar är till för dom som inte kan ha katt. Haha, så sant,så sant. Fast hundägarna tycker nog tvärtom... Tillbaks till shoppingrundan: Jag köpte även en present till mamma som hon ska ¨få nästa söndag när hon fyller år :) ♥


Bilder kommer när mitt kamerabatteri är laddat. ;)



Härlig dag!

Den här dagen kommer bli så fantastiskt skön och roligt! Jag kommer ju åka hem,vilket blir skönt. Fast jag kommer sakna farmor & farfar :'( Men ikväll kommer jag gå på Bio. Antagligen med Johanna :) Hon ska inte sova över, eftersom hennes mammi fyller år imorgon. Men det gör inte så mycket. Jag kan ju gosa med mina djur  =) Som jag saknat! Hoppas vi sover i stan inatt,men det tror jag. Vi har ett sommarställe också. Eller det är morfars. Men det är som vårt :D Jag köpte lite grejjer på Agdas Country Shop som jag ska ha i mitt rum. T.e.x ett flaggspel :) Imorgon har jag bestämt att jag ska gå på stan. Men jag ska hålla mig borta från H&M, annars lockas jag in i affären. Och jag hittar alltid något att köpa. Suck. 


Men jag kommer gå till Indiska, Myrra, kanske Tre generationer, Mamsell (ett måste!!!) och lite andra inredningsaffärer. :) Bara sånt nu =) Det blir också en fixa-dag. Typ rensa ur garderoben. Ska ju ha loppis med Felicia,och då kan man behöva fixa sånt ;D Så attg man har något att sälja, vill säga.


Rörigt inlägg,men det lät härligt va?? Tycker jag med. ♥

Glada anledningar!

Åhh,idag är jag på så bra humör, av måånga anledningar. B.l.a för att jag ska köpa världen coolaste strumpor som bloggaren Lisa Who har! Jätte snygga och coola. Ni får se strumporna när jag har köpt dom. Fast jag vet inte om dom finns kvar. I hope so! :)


En annan anledning till att jag är glad är för att jag ska få träffa alla mina djur idag! Odette, Kolan, Figge, Campis & Lill-Zlatan!
 

En tredje anledning är för att jag ÄNTLIGEN har hittat ett kalasbra nattduksbord. PÅ Ikea. Men dom har ju allt. Bara att ta handen på hjärtat och erkänna. ♥ ;)


Vi blir kvar hos farmor & farfar i kanske en timma till och sedan bär det av.

Snyggt va? 399:- Såld till Emma!


Vi får se när jag skaffar detta. Men det är spikat att vi ska göra det!! E m m a  i s  h a p p y  ! ! : )

House doctor.

Klickar runt lite på möbelshoppar på internet och kom ihåg från en tidning affären House Doctor. Jag sökte på det och fick upp sidan. Och jag blev kär. I ett nattduksbord. ♥ Åh satan vad fint det var. Det var bara det att bordet kostar skjortan. Fy,dom ljuger ju på hemsidan. Citat:  House Doctor är den danska möbeltillverkaren som erbjuder fantastiskt fina inredningsprodukter till vettiga priser. 


Vettiga???? Nja, 4 å fem är väl inte så lite för ett nattduksbord? För att prata klarspråk: Ett nattduksbord från House Doctor kostar 4.500kr. Fast ändå. Det var sjuktsnyggt. Bedöm själv:


Om det skulle kosta under 1000 skulle jag önska mig det i julklapp... ♥


Nu ska jag vara lite cool och köra ''Hiss'' & ''Diss'' med mina egna hemmagjorda skyltar på Paint.


med nattduksbordet: 
 
Designen! Helt underbar och annorlunda design. Annorlunda på ett väldigt positivt sätt. Älskar att det är i olika färger & formar. Heelt amaazing och samtidigt heelt craazy! :D Me like it!


med nattduksbordet:

Hjulen! Dom var verkligen INTE snygga. Det är synd,för dom förstör liksom hela helheten. Fast jag skulle ändå vilja ha det,för hjulen förstör inte allt. Och dom borde väl gå att skruva bort.



Vad tyckte du om nattduksbordet? Som hämtat från himlen eller som hämtat från soptimmen? 

Jag erkänner,

jag är en tönt. Bilderna får tala för sig själva. 


 
Jag ser lite läskig ut :O




Loppisfynd och grejjer! :P

Åhhhhhhhhh,ni kan inte förstå hur fina grejjer jag har köpt idag!!!! Jag är helt crazzzy i plåtburkar nu förtiden. Trevlans. :D Vi åkte till loppisen två ggr idag,så det blev två shoppingrundor. :) Första gången handlade jag för 27kr och för dom pengarna fick jag 4 grejjer. Andra rundan handlade jag för 18kr och då köpte jag också 4 grejjor. Då blev det lite billigare saker,som ni nog kan räkna ut. ;)

                                  Första rundan:
Charmig plåtburk för en femma. :-)
Söt blommig burk, också för en femma :)
Jag fick båda krukorna för en femma. Dom kostade alltså 2,50styck. Den med lila blommor tycker jag var gulligast!

Dom här var i ett kit. 12kronor.
Den här söta ljusstaken köpte farmor till oss för 10 kronor. Tack,tack :D


                                  
Andra shoppingrundan:


Gud vad jag föll för den här burken! Så gullig & söt! :) 

Söt burk med två barn på.

Ännu en plåtburk :) Alla burkar kostade femkrornor. Ett mycket rimligt pris tycker jag. 

Gammal hästtidning från 1997. 3 kronor.

Jag är bara tvungen att visa den här lilla värmeljusspisen som mamma köpte för 10 kronor. Jättesöt! :)


Jag hittade lite smått & gott på loppisen idag kan man säga :) Imorgon åker vi hem och jag får träffa min lilla ponny ♥






Liten surprise sådär.

Jag kom på att vi hade hittat 5 skivor t.o.m!
Den här skivan är från 1973. 
1971. 
Vet ej vilket år den är ifrån. 
1972. 
Vet inte vilket år den är ifrån. 


Amaazing huh? Nu drar jag till loppisen,tjohej!
 

Elvis- The king of rock ''n'' roll´!

Om ni har missat det, (som ni antagligen gjort eftersom jag inte skrivit det) så avgudar jag Elvis Presley! Jag älskar honom ♥ Han verkade vara en underbar människa tycker jag,och han är fortfarande underbar i mina ögon,även om han tyvärr dog :-( Hans låtar är TOPPENBRA, och han är bara perfekt. Jag saknar honom,även om jag inte ens var född när han dog. Jag vill åka till Graceland,och se hur han bodde. På bilderna jag sett är det superfint! Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................... =) 



Vetni en rol'i grej? Pappa tyckte också om Elvis när han var i min ålder,så han har en massa LP-skivor med Elvis! Vi har hittat 4 st så jag är happy,happy!!! Nu får jag vara värstaa amerikaaaanen. ;) Ni ser,jag är inte helt seriös,all the time,but it's fun! :D


Tillbaks till ämnet: Jo,jag ska ta med mig pappas E P skivor och sedan så ska vi leta efter LP ramar som vi ska sätta skivorna i. Vet ni något ställe??? Och sedan ska jag sätta upp skivorna i ramarna på väggen! =)


LOVELY! ♥

Vad är skillnaden mellan sidvisningar och unikabesökare?

Vetnidet? Eftersom jag bara har en blogg på min server undrar jag om sidvisningar räknas till unika läsare??

Aja,struntsamma,det är ändå kul att blogga igen! Jag kan inte hålla mig borta från blogg.se! Jag tänker ut roliga inlägg i huvudet hela tiden och jag var bara tvungen att skaffa en ny blogg. =) DEt är kul att veta att andra bryr sig om vad man skriver. :)  Jag har ju haft 4 unikaläsare & 12 sidvisningar! Wihoo,your right girl! :D





Annars? Jo,idag är det ju loppis tajm igen och jag är väldigt taggad för det! Det kommer bli amaazziinngg!!!!!!!

Och jag har bestämt mig,jag ska våga köpa Tevagnen om den finns kvar!! Den var såå himla fin tycker jag. =) Den kommer bli superfin att ställa blommor på, och jag kan ju använda den nu på söndag när mamma fyller år ;) Typ servera kaffe och grejjer till släktingar! KUL;KUL;KUL!!!


Jag vet att ni läser.

Jag vet det. Jag vet det. 


DU läser min blogg! Okej,även om min statisktik är helt död just nu så har jag sett tidigare idag att det är folk som läst min blogg. Som jag även skrev i ett inlägg,om ni remembar det? Varför,varför,varför kommenterar ni inte?????? Det är ju inte jobbigt precis. Vet ni inte hur man gör? Jo,då ska jag förklara det. Man trycker på en text där det står kommentarer. I mitt fall 0 på alla inlägg. Inte schysst. Nej,nu tänker jag vara sur. Den som kommenterar får en länkning. Ja,så gör vi, om du kommenterar ett inlägg länkar jag dig! Komigennu!


För övrigt? Jo,jag söker någon som kanske skulle vilja göra ett länkbyte med mig??? Kommentera. 


Godnatt,nu så är det ju redan torsdag,och jag ska ju hinna upp tills loppisen börjar,wihooo!!!!!! 


Heelt amaaazing!

This day have being soo amaazing! Helt famoulas!


Okej,nu ska jag sluta låtsas vara värsta amerikanen. Men bara för den här gången,ok? 



Men iallafall så ska ni få höra om da'n . Bara för att jag leker bloggkändis. Har ju trots allt haft 3 läsare. Kommentera om du har haft fler! ;) Men det är det säkert inte. 



Först så gick vi till Lagerhause. (I told yaa,I told yaa!) Och jag handlade typ världens snyggaste present till en kompis. Just a little friend... =)

Sedan så gick vi in till en galleria. Och jag dog,bokstavligen. Vet ni varför? Jo,det får ni veta i nästa program. Haha,jag bara skojja,förlåt. ;) Nejmen nu är jag seriös,dettta är mycket allvarlig. Jag såg...PANDURO!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag bah: Pappa! Det finns Panduro!!! Och sedan sprang jag upp för rulltrappan,så alla flyttade på sig. Dom förstog nog. Jag sprang lyckligt in på Panduro,och sedan svävade jag på rosa små fluffiga moln. True story.


Jag köpte iallafall en massa pyssel,och jag var väldigt,väldigt lycklig efteråt. Sedan köpte jag även en klocka från Guldfynd. En lila O.N.E som var heelt amaazing! :-D Sedan gick vi hem och jag åt en helt amaazing lunch! Stop say that Emma. Omg, I can't!


Efter en stund fick jag och mamma ett ryck och började leta loppisar. Vi hittade en,och åkte dit. :) Ett problem bara,vi hittade inte dit! Vi körde i 1,5h och kom till en antik -och design butik. Mamma blev helt till sig och tyckte allt var så fint,så fint. Synd att allt kostade typ 65 000...

Men sedan frågade vi efter vägen. (Tillslut) Och då hittade vi! Och loppisen var helt AMAAAAAAAAAZZZZZZZZING!!!!!!!!!!!! Wonderful! ♥

Jag köpte en liten korg som jag ska plantera blommor i och en gammal plåtburk! :) Det kändes mobbat att lägga upp bilder,så jag gör inte det. Eller okej,om ni ska insistera så. Ni får bilder på båda loppisfynden!

Imorgon ska jag ta med hela familjen till loppisen! Och då ska vi ha lite mer tid,blev lite stresssigt när vi skulle ut och äta och allt. Jag hittade en supersnygg gammal tevagn som jag tänker köpa imorgon om den finns kvar! Åhh,den kostar bara och endast 100kr!!


Helt amazing! ♥

Plåtburken. Tyckte den var ovanlig och cool.

Jag gav en femma. Billigare får man leta efter.
Planteringslåda i trä.
Lite dyrare. Den kostade 20kr.
Så söt! ♥


Är ni avundsjuka nu? Det skulle jag varit.


Jag är ingen perfektionist! Inte ivanligafall.

Okej,inte mobbas här,det ska vara peace på min blogg. Men nu när jag är borta från min lilla pålla,snyft, så tar några BEKANTA hand om henne. Jag vet,det är väldigt perfektionistiskt att säga bekanta,men nu är jag det när jag är borta. Sådetså. Nejmen vet ni vad jag gjorde innan jag skulle hem,jo jag putsade allting och bytte schbrak,till värsta snobbigaschabraket t.o.m! Ohherremingudsägerjagbara!



Jag är ingen perfektionist. Inte ivanligafall iaf.

Shoppa loppis.

Nu så ska jag dra ut med failjen på stan och leta efter en loppis,mahaa! :D Älska loppisfynd!

Ni får väl se bild å sånt sen,om ni vill???


Men jag kommer antagligen inte hitta en loppis :/ Så är det väl här i storstaden! Just to accept.


Fast det finns inga loppisar hemma heller. 


Men det finns Lagerhause! Jippiekajejj! Har fått lite money från farmor & farfar, så det är ju heelt amazzzing!


Peace and love. ♥


Jag får ha en ful design,iaf i början.

Nu så ska jag umgås,med mitt umgänge. Annars? Saknar Odette.


Puss. På Odette.

Jag vill ha en hund.

Hopsanhej!


Vetni en sak,jo jag vill ha en hund! Jag har velat haft en i hela mitt liv. Fast vi har katter istället. Och ett marsvin,och en kanin.

Jag vill också ha en minigris, och en miniget. Vad fint. ♥


Okejdå,jag har inte så lite djur då. Jag är ingen bonde,så ni vet. Jag har Odette inhyrd i värsta snobbstallet,typ. Fast dom är snälla. 


Det är inget fel med att vara bonde,så ni inte känner er stötta :)

Välkommen till hästbloggen ''Hon som rider''!

Hej och välkommen till bloggen ''Hon som rider''! =)

Jag heter Emma & jag har en ponny som heter Odette. Jag är en seriös och ansvarsfull ryttare,oj,där blev det fel. Haaahaaa, okej,nu ska jag vara seriös. Jo,men jag är seriös,men inte hela tiden,jag är inte perfekt,jag rider inte dressyr typ varje dag och om jag rider ut gör jag inte alltid något vettigt. Känner ni igen er? 


För att ni ska få en bild av mig: 


Jag heter Emma och jag är 12år gammal. För ca 3 månader sedan fick jag min första egna ponny Odette. Innan dess hade jag en C-ponny på foder som hette Bino som jag tävlade lite hoppning på. (Inga höga klasser elr så,bara upp till L:C.) Innan Bino hade jag en liten shetlandsponny som hette Wirre. Wirre var nog den ponny jag lärde mig mest på. Jag blev väldigt envis. Om du har/rider shettis vet du hur det är. ;) Jag var 10år när jag lånade Wirre,och jag hade honom i ungefär 1år. Sedan blev jag för lång :'( Mina föräldrar kände inte att vi var riktigt redo för att köpa ponny, så vi lånade en Bino. Jag hade henne också i ungefär 1år. Och sedan fick jag ju Odette.

Okej,den här texten blev knas,jag berättade om dom olika hästarna jag haft,åt olika håll,om du förstår hur jag menar. ;) Innan jag lånade Wirre hade jag gått på ridskola i ungefär 3,5år,kan ha varit 4 år. Jag hade även ett flertal olika medryttarhästar.


Ok,nu ska vi snacka tävling! :) Haha. Jag har tävlat Odette 2ggr på lokalnivå och en klubbtävling. Första var en hopptävling på UPK. Då hoppade vi 80cm och vi rev ett hinder,men jag blev nöjd ändå. Det var en clearround. Andra tävlingen var också en hopptävling. Vi hoppade på LFRK och vi fick 2stopp på samma hinder i första klassen. Det var 80cm. I andra klassen gick det bättre.Det var 90cm och vi rev ett hinder. Senaste hopptävlingen gick bäst. Första klassen var en clearround på endast 70cm och vi tog oss runt med 0fel :D Jag var väldigt stolt efter,eftersom det var vår första rosett tsm. I andra klassen råkade jag korsa min väg,klantigt gjort, så det räknades som en olydnat + att Odette vägrade 2 ggr på samma hinder. Uteslutning. Men man fick starta om,så jag gjorde det. Då gick det bättre,och vi blev felfria. Den klassen låg på 80cm. 


Så jag är nöjd med våran ''Tävlingsdebut''. :)  

Nu kanske ni har ett hum om vem jag är och vad jag håller på med.

En bild från vår andra tävling på LFRK :) 80cm.


RSS 2.0